Počet položek: 0 0,- CZK

Lonka® trenýrky Wuzzy bambus tmavě modrá M tm.modrá 1 ks

kliknutím zvětšíte
Lonka® trenýrky Wuzzy bambus tmavě modrá
Lonka® trenýrky Wuzzy bambus tmavě modráLonka® trenýrky Wuzzy bambus tmavě modrá
Vyberte variantu:
Vyberte variantu:
ks
Kód:000004150700114765-3786aeb56c 119865
Výrobce:Lonka®
Cena s DPH : 300,- CZK
DPH:21 %
Dostupnost:skladem ( M tm.modrá 1 ks )
1) Objednávky přijaté od úterý 9:00 do pátku 9:00 (a v případě platby předem na účet také uhrazené v tomto rozmezí) zpravidla odesíláme (předáváme) následující ÚTERÝ. 2) Objednávky přijaté od pátku 9:00 do úterý 9:00 (a v případě platby předem na účet také uhrazené v tomto rozmezí) zpravidla odesíláme (předáváme) následující PÁTEK.
typ: pánské
použití: každodenní použití
vlastnosti: extra pohodlné, extra kvalita, antibakteriální
BA | viskóza bambus: 94 %
EA | elastan: 6 %

Pánské luxusní trenýrky WUZZY z kolekce Lonka® jsou z bambusového jemného úpletu, který má přirozenou antibakteriální ochranu, je hebký na omak a příjemný na nošení. Střih je volný, dobře padnoucí každé postavě. Guma se nedotýká pokožky, je skrytá v extra příjemnému a kvalitnímu bambusovém úpletu. Bambusová viskóza rychle absorbuje a odvádí vlhkost, je rychleschnoucí. Vlákno má dlouho životnost, je hebké a příjemné na omak, odolné proti otěru a vlákna jsou lesklá i po opakovaném praní. Nesmíme zapomenout také na antistatickou vlastnost bambusu. Jednobarevné pánské trenýrky jsou elastické, tvarově stálé a dostupné i v nadměrné velikosti. Ideální na každodenní nošení.


BA | viskóza bambus94 %
EA | elastan6 %

značka kolekce: Lonka®typ: pánskémateriál: viskóza BAMBUS - přírodní příze s vysokým leskem, velmi jemné na omak, přírodní antibakterální účinky, antialergické vlastnostivlastnosti: extra pohodlnévlastnosti: extra kvalitavlastnosti: antibakteriálnípoužití: každodenní použití

Potřebujete poradit ? Lonka® trenýrky Wuzzy bambus tmavě modrá

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam