Počet položek: 0 0,- CZK

VoXX® IN03 pánské funkční spodky černá XL 1 ks

kliknutím zvětšíte
VoXX® IN03 pánské funkční spodky černá
Vyberte variantu:
Vyberte variantu:
ks
Kód:000000645200102633-d8e1f4a015 105602
Výrobce:VoXX®
Cena s DPH : 963,- CZK
DPH:21 %
Dostupnost:skladem ( XL 1 ks )
1) Objednávky přijaté od úterý 9:00 do pátku 9:00 (a v případě platby předem na účet také uhrazené v tomto rozmezí) zpravidla odesíláme (předáváme) následující ÚTERÝ. 2) Objednávky přijaté od pátku 9:00 do úterý 9:00 (a v případě platby předem na účet také uhrazené v tomto rozmezí) zpravidla odesíláme (předáváme) následující PÁTEK.
typ: pánské
použití: treking, horská turistika, lyžování, snowboard, běžky, každodenní použití
vlastnosti: extra prodyšné, extra kvalita, vysoká kvalita, antibakteriální stříbrná vlákna, antibakteriální
WO | vlna: 40 %
PP | polypropylen: 60 %

Pánské dlouhé spodky IN03 z kolekce VoXX® INspired je dvouvrstvé funkční prádlo, které se skládá z vnější vrstvy vypředené merino vlny (CLIMAYARN) a vnitřní vrstvy polypropylenu silproX®, který obsahuje ionty stříbra. Tato kombinace zajišťuje prodyšnost a velký odvod potu. Přes vnitřní vrstvu vlhkost velmi rychle prochází a ve vnější vrstvě je díky vlastnostem merino vlny pohlcována a postupně dle podmínek odpařována. Díky přirozeným vlastnostem vlny a iontům stříbra, které působí antibakteriálně, je značně omezena tvorba bakterií a plísní. Bakterie v prádle jsou díky těmto vlastnostem přirozeně zničeny a nedochází pak k tvorbě zápachu.


PP | polypropylen60 %
WO | vlna40 %

značka kolekce: VoXX®typ: pánskémateriál: vlna Merino - extra jemná ovčí vlna, jemný až hedvábný omak, termoregulační schopnosti, elastické, prodyšné, antibakteriální účinkymateriál: CLIMAYARN® - kombinace materiálů Merino vlny a značkového polypropylenu s ionty stříbra, odolné, tepeně/izolační vlastnosti a antibakteriální účinkymateriál: silproX® - speciálně vypředené polypropylenové vlákno s obsahem iontů stříbra, zabraňující vzniku zápachu a plísnímvlastnosti: extra prodyšnévlastnosti: extra kvalitavlastnosti: vysoká kvalitavlastnosti: antibakteriální stříbrná vláknavlastnosti: antibakteriálnípoužití: trekingpoužití: horská turistikapoužití: lyžovánípoužití: snowboardpoužití: běžkypoužití: každodenní použití

Potřebujete poradit ? VoXX® IN03 pánské funkční spodky černá

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam