Počet položek: 0 0,- CZK

VoXX® Protect loket neon zelená S-M 1 ks

kliknutím zvětšíte
VoXX® Protect loket neon zelená
VoXX® Protect loket neon zelenáVoXX® Protect loket neon zelená
Vyberte variantu:
Vyberte variantu:
ks
Kód:000000585900102476-f528b6164e 112618
Výrobce:VoXX®
Cena s DPH : 102,- CZK
DPH:21 %
Dostupnost:skladem ( S-M 1 ks )
1) Objednávky přijaté od úterý 9:00 do pátku 9:00 (a v případě platby předem na účet také uhrazené v tomto rozmezí) zpravidla odesíláme (předáváme) následující ÚTERÝ. 2) Objednávky přijaté od pátku 9:00 do úterý 9:00 (a v případě platby předem na účet také uhrazené v tomto rozmezí) zpravidla odesíláme (předáváme) následující PÁTEK.
typ: pánské, dámské
použití: běh, treking, horská turistika, cyklo
vlastnosti: extra prodyšné, vysoká kvalita, antibakteriální stříbrná vlákna, antibakteriální, kompresní
TT | teplotní třída: B
PA | polyamid: 78 %
PP | polypropylen: 10 %
EA | elastan: 12 %

Kompresní návlek na loket VoXX® PROTECT má speciální konstrukci pro Vaše zdraví. Pozitivně působí na krevní oběh díky stupňovitému masážnímu tlaku. Speciální bandáž snižuje maximální rozsah pohybu lokte, to je lépe fixované do stabilní polohy. Právě proto tento kompresní návlek napomáhá pevnějšímu držení a vyšší stabilitě kloubu a přispívá i ke snížení rizika vyvrtnutí. Veselé návleky v pestrých neónových barvách užijete při mnoha sportovních aktivitách. Další výhodou je antibakteriální ochrana ionty stříbra v materiálu silproX®, chrání před vznikem bakterií a tím i zápachem. Prodyšné zóny zajišťují dobrý odvod potu od pokožky. Kompresní návlek je v teplotní třídě B, vhodný do rozmezí teplot od -5°C až +20°C. *KOMPRESNÍ TŘÍDA 1 (tato kompresivní třída výrobků slouží pouze jako prevence). rozměry: S-M = délka: 27 cm rozměry v klidu: horní obvod: 18 cm spodní obvod: 15 cm rozměry natažené: horní obvod: rozpětí 24 - 30 cm spodní obvod: rozpětí 20 - 22 cm L-XL = délka: 30 cm rozměry v klidu: horní obvod: 19 cm spodní obvod: 16 cm rozměry natažené: horní obvod: rozpětí 31 - 34 cm spodní obvod: rozpětí 23 - 24 cm


PA | polyamid78 %
EA | elastan12 %
PP | polypropylen10 %
TT | teplotní třídaB

značka kolekce: VoXX®typ: pánskétyp: dámskémateriál: silproX® - speciálně vypředené polypropylenové vlákno s obsahem iontů stříbra, zabraňující vzniku zápachu a plísnímvlastnosti: extra prodyšnévlastnosti: vysoká kvalitavlastnosti: antibakteriální stříbrná vláknavlastnosti: antibakteriálnívlastnosti: kompresnípoužití: běhpoužití: trekingpoužití: horská turistikapoužití: cykloteplotní třída: teplotní třída B - (od -5°C do +20°C)

Potřebujete poradit ? VoXX® Protect loket neon zelená

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam