Počet položek: 0 0,- CZK

VoXX® podkolenky Formig neon žlutá 35-38 (23-25) 1 pár

kliknutím zvětšíte
VoXX® podkolenky Formig neon žlutá
VoXX® podkolenky Formig neon žlutáVoXX® podkolenky Formig neon žlutá
Vyberte variantu:
Vyberte variantu:
ks
Kód:000002825000101891-c0c19d15ac 117940
Výrobce:VoXX®
Cena s DPH : 183,- CZK
DPH:21 %
Dostupnost:skladem ( 35-38 (23-25) 1 pár )
1) Objednávky přijaté od úterý 9:00 do pátku 9:00 (a v případě platby předem na účet také uhrazené v tomto rozmezí) zpravidla odesíláme (předáváme) následující ÚTERÝ. 2) Objednávky přijaté od pátku 9:00 do úterý 9:00 (a v případě platby předem na účet také uhrazené v tomto rozmezí) zpravidla odesíláme (předáváme) následující PÁTEK.
typ: pánské, dámské, podkolenky - lem je pod kolenem
použití: běh, chůze, treking, horská turistika, halové sporty, cyklo
vlastnosti: froté úplet, extra prodyšné, kompresní
TT | teplotní třída: A
PA | polyamid: 90 %
EA | elastan: 10 %

Kompresní podkolenky VoXX® FORMIG se speciální konstrukcí pro Vaše zdraví. Pozitivně působí na krevní oběh díky stupňovitému masážnímu tlaku. Vhodné jsou hlavně tam, kde dochází k přílišnému zatížení dolních končetin, od běžné chůze, treking, běh, extrémní sporty a halové sporty až po cyklistiku. U zátěžového sportu se svaly rychleji regenerují, průtok krve je zvýšený a tím se svaly lépe okysličují. Kompresní podkolenky VoXX® jsou vhodné také pro dlouhodobé stání nebo sezení v zaměstnání, dlouhodobé cestování v různých dopravních prostředcích. Barevné podkolenky můžete použít jako prevenci proti křečovým žilám, jsou vhodné pro budoucí maminky. Kompresní podkolenky jsou v teplotní třídě A, vhodné do rozmezí teplot od +10°C do +35°C. *KOMPRESNÍ TŘÍDA 1 (tato kompresivní třída výrobků slouží preventivně, především jsou vhodné pro pacienty s pocitem těžkých nohou a počáteční žilní nedostatečnosti, která se projevuje pocitem únavy, tíhy a napětím v dolních končetinách).


PA | polyamid90 %
EA | elastan10 %
TT | teplotní třídaA

značka kolekce: VoXX®typ: pánskétyp: dámskétyp: podkolenky - lem je pod kolenemvlastnosti: froté úpletvlastnosti: extra prodyšnévlastnosti: kompresnípoužití: běhpoužití: chůzepoužití: trekingpoužití: horská turistikapoužití: halové sportypoužití: cykloteplotní třída: teplotní třída A - (od +10°C do +35°C)

Potřebujete poradit ? VoXX® podkolenky Formig neon žlutá

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam